Wyświetl pojedynczy post
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 21:46
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
P.S Nawet Legia (ustami swoich rozbrykanych dziennikarzy) przystopowała z mistrzowskimi wizjami
Ktorych?

To ja powiem zastepujac tych dziennikarzy: gramy o mistrza, albo majstra - jeden ****. A czy bedzie czy nie bedzie to i tak dalej swoje - **** z wynikami, i bez zmian czy zdobedziemy jakis tam Puchar Polski itd albo zdobedziemy mistrza z 20 pkt przewaga badz z 20pkt strata go stracimy. (niestety) tutaj niektorzy dlugo tego jeszcze nie zrozumieja.
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A czy to przypadkiem nie Ty bulwersowałeś się umniejszaniem znaczenia porażki naszych rezerw w meczu o Superpuchar?

Pudło, jak zwykle
Nie ja

Może warto byłoby zachować jednak jakieś proporcje i starać się nie umniejszać sukcesu naszych piłkarzy?
Ehhh, tak to jest jak sie ma problem z czytaniem ze zrozumieniem tektu.
Nie umniejszam. ( miałem w tymmiejscu postawic przecinek i dopisac cos ale nie bede kopał sie z koniem, wole właczyc 2cztery7 i sie odciac. )
Tym bardziej, że mam wątpliwości czy poszłoby Wam (czyli Legii) z Beitarem równie łatwo, a piszę to mając świeżo w pamięci cudowne występy Legionistów przeciwko Homelowi...
Nie byłbys soba gdybys nie mial

Liga wszystko zweryfikuje, a ja jestem jakoś dziwnie spokojny o zagrożenie ze strony Legii, czy też Amiki Poznań
niektorzy kibicuje zeby fetowac piłkarzy i wyniki a niektorzy maja to w dupie jakim rezultatem skonczy jakis tam mecz bo po cos innego chodza na mecze. Powiedzmy ze kazdy z nas nalezy do jednej grupy a inny do drugiej. Sam sobie odpowiedz kto nalezy do ktorej.

harthausen napisał(a):Wyświetl post
My często (czasami za często ) z elegancją-Francją do nich a oni z pałą, lub przynajmniej szpileczką a la Kijek.
ani nie szpileczka ani nie pała ja bympowiedzial pałeczka
Ostatnio edytowane przez Kijek : 07.08.2008 o godz. 21:51.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując