Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 15:52
Prawdopodobnie wogóle nie będą tłumaczyć. Ale trochę też wina Skorży. Płacze i płacze. A teraz w nagrodę dostanie kolejnego piłkarza na utrzymanie. 27-letnią wschodzącą gwiazdę z Nowej Zelandii żeby dobijać Odry Wodzisław. W konsekwencji dobrych transferów nie będzie. Skorża jest współwinny. Bo mógł otwarcie powiedzieć znając nasz budżet. Potrzebuję 2-3 piłkarzy dobrych. A ten gadał uparcie o 7. No sorry ale jak on chce tak rozbudować kadrę to znowu będzie 10 Paulistów co po 3 latach gry w Wiśle zagrali parę dobrych meczów na koniec kariery już się nauczyli jak się kopie piłkę. Niestety potem odejdą. Skończy się kontrakt albo się zestarzeją

Patrzcie jakie to dziwne. Moim zdaniem z Dudką w składzie nie pojechalibyśmy tak Beitaru u siebie Za to na wyjeździe byłby remis i też byśmy awansowali

Ja osobiście nie jestem zwolennikiem rozbudowywania ławki(bo to rozrzutność). W kadrze powinni być tylko piłkarze co swoim potencjałem aspirują do gry w pierwszej 11 w przyszłości lub też już mają umiejętności do walki o tę 11. Celowość sprowadzania Nowo Zelandczyków jest dla mnie zagadką.
Owszem jest sens zapraszania piłkarzy na testy. Ale 20 latków, którzy mało zarabiają a chcą się czegoś nauczyć. Sądzę że taki Felipe to wcale małą pensją się nie zadowoli. A pomyśleć że łatwą ręką Dudu póściliśmy, a śmiem twierdzić że chłopak jakiś potencjał miał żeby za 2 lata być graczem 11.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 07.08.2008 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując