Wyświetl pojedynczy post
Raporter
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 15:20
Macie chyba rację. Bierzemy jakiegoś kolejnego frajera na testy. Pod tym względem to niestety ale Bednarz się nie sprawuje.

Nie chciałbym za dużo transferów. Uważam że wystarczą 2-3 bez bramkarza(uważam że nie potrzebujemy) ale za to dobre.
Uważam jednak że powinniśmy się skupić na piłkarzach pokroju Jirsaka. Bednarz miał dobry trop. Ale jak widać po 1 udanym transferze zupełnie zmienił strategię.

A może RN już nie chce Jirsaków i innej zdolnej młodzieży? Akurat jeżeli chodzi o napastnika to nie wiem czy Nei nie jest dobrym pomysłem. Brakuje nam dobrego, jest to newraligiczna pozycja. Przy naszym systemie(gdzie gra 1 napastnik) musi to być gracz ograny skuteczny i o charakterystyce typowego łowcy.

Np. macie porównanie. Necid za 1mln Euro czy Nei za 1 mln Euro. Ja w ciemno biorę Neiego, ale pewnie wielu z was wybrało by Necida czy Zahorskiego za taką kasę. Ja pamiętam ile lat Brożek dojrzewał żeby prowadzić nas do zwycięztw.

Pewnie teraz się będzie działo. Będzie niezły burdel. Bo czuję że Cupiał chce wzmocnien, pomysły mu się nie podobają. Ja bym chciał graczy typu Brezovec. do pomocy. Dokładnie takich jak on
Żadnych przereklamowanych Gargułów.

Chciałbym żeby z obroną poczekali. Nie może tam być za dużo stoperów. Trzeba kupić 1 ale za to takiego jakiego chcemy.
Ostatnio edytowane przez Raporter : 07.08.2008 o godz. 15:30.
Odpowiedz cytując