Wyświetl pojedynczy post
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 14:01
hmmm brazylijski playmaker ? Może Rysiek Grzerejro A tak na serio to tak potrzebny jest rozgrywający który byłby przynajmniej zmiennikiem Jirsaka. Jeśli Jodłowiec może grać na pozycji def. pomocnika to byłby dla nas idealny - mógłby zapełniać czasami luke i po duecie Głowa-Cleber jak i po Cantoro-Sobol. Bramkostrzelny napastnik też by się przydał i razem z Brożkiem Niedzielanem wystarczy. Co do skrzydeł to myśle że nie ma takiej potrzeby - Zieńczuk, Łobo, Boguski i Mały myśle, że wystarczą. Boguski dobrze radzi sobie na lewej, więc nie ma problemu a jak będziemy dawali więcej szans Małemy to myśle, że wkrótce będziemy mieli z niego duży pożytek. Na skrzydle można jeszcze ew. dać Niedzielana, więc myśle że ta pozycja w miarę dobrze obsadzona, dlatego IMO trzeba się skupić na innych pozycjach, które potrzebują wzmocnień. Co do Lewej i Prawej obrony to nie wiem tak szczerze. Niby Diaz to lewy obrońca, a jak na razie jego najelpszy występ w Wiśle to wczorajszy kiedy grał na środku więc nie wiem co myśleć o obsadzie tej pozycji. Na prawej jak na razie Singlar jest wielką niewiadomą i po występach w ostatnich meczach(a raczej ich braku) można uznać, że będzie tylko zmiennikiem Baszcza. No cóż mam nadzieje, że jednak uda się kogoś kupić na tą Barce
Odpowiedz cytując