Zbychu napisał(a):

|
A czy wiadomo na 100% gdzie Wisła zagra rewanż z Barcą?(Szymkowiak coś o Śląskim wspominał) Biorąc pod uwage że na Reymonta jest remont i klase rywala chyba warto by było się dostosować i ugościć "dume kataloni" w miare na jak najlepszym obiekcie?.Hiszpanom przyzywyczajonych do pojedynków na europejskich salonach rozgrywanie meczu na stadionie gdzie zamiast trybuny koparki stoją raczej nogi nie zmiękną.A i dla Krakowa lepiej - przecież najwazniejsze aby przygodować jak najlepiej stadion na Euro a ewentualne rozgrywanie na nim meczów napewno nie wpłynie na to pozytywnie.Tak więc jeśli byłaby taka możliwość najlepiej byłoby zagrać w Chorzowie.Wiadomo większy obiekt,więcej kibiców.Aby jednak nie dyskryminować sympatyków z Krakowa ze względu na odległość można by większość biletów rozprowadzić w Krakowie.A na meczu mimo iż rozgrywany na gorącym terenie powinno być bezpiecznie gdyż ciężko się spodziewać aby kibole ze śląska chcieli wywalić kilkaset złotych na bilet tylko po to aby zrobić zadyme.
|
Ty się człowieku dobrze czujesz? Większych bzdur tu dawno nie widziałem
Skoro rozgrywanie meczów przy Reymonta nie jest korzystne dla przygotowań do EURO to może mamy się wynieść?
Jakie więcej kibiców? Naprawdę chcesz, żeby na takim meczu dopingowało Wisłę gdzieś w hanysowie z 5tys wiślaków a resztę stanowili jebani fagasi w garniturkach i z trąbkami oraz pokemony lejące pod siebie na samą myśl, że zobaczą Barcelonę?
Ja .......ę poziom niektórych postów mnie przyprawia o mdłości