Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 12:10
PvD napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj nie było widać, jutro będzie widać, pojutrze nie będzie. Nie wiem Wilku co chcesz udowodnić? To tak jakby zapytać czy wczoraj był widoczny brak rezerwowych w Wiśle? Mały i Dawid, Niedzielan dobre zmiany, a i reszta by dobrze sobie poradziła więc takie pytanie są wg mnie złośliwe, mające udowodnić,że co? Wczoraj nie było widać braku Kosy, Paulisty Dudki, Kokoszki itd itp.
PVD mające udowodnić to że liczenie na niego w pucharach jest błędem, i sie nic nie zmieniło. Ja uważałem że jego brak to nie żadne osłabienie, i szczerze pisząc mam satysfakcje z tego powodu iż miałem racje, choć możliwe że dałem temu wyraz w nieodpowiedni sposób.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując