Wyświetl pojedynczy post
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 07:43. Ocenki
Na początek: hau ! hau !
- tzn odszczekuje że M.Cantoro nie powinien grać w tym meczu. Nie zmieniając poglądów co do jego wad trzeba przyznać ze wczoraj grał dobrze i strzelil najważniejszą bramkę w meczu.

Pawełek - 7 - Nie dostanie więcej bo nie miał wielu okazji do błędów ...
Baszczu - 7 - Dobry , pewny w obronie co ostatnio nie było regułą
Cleber - 6 - Mimo wszystko kilka razy mu goście uciekli co z przeciwnikami typu Barcelona nie ujdzie bez konsekwencji
Diaz - 8 (7+1) Zaskoczył mnie"in-plus"dodatkowy punkcik za bramkę
Pio Brozek - 9 - Najbardziej kreatywny obrońca w Wiśle, bardzo dobra technika i przegląd sytuacji, "sprawdzenie" brankarza Beitaru też znamionowało dobrego pilkarza
Łobodziński - 6 - gdyby nie asysta przy bramce Diaza to nie dałoby się zbyt wiele dobrego napisać ... te kiwki w tempie oldboya....
Cantoro - 8 - znów nie podał do przodu ani raz dobrze .. ale skuteczny w asegurowaniu 2 linii no i ładna, b. ważna bramka
Sobol - 8 - prawdziwy lider ...trzymał w ryzach srodek
Jirsak - 6 lepiej niz w 1 meczu ale brakło błysku ...
Boguski - 7 - Bardzo dobry zawodnik ale ma jeszcze 2 wady: wytrzymuje kondycyjnie do 60-70 minuty oraz brak mu swobody wykańczania akcji. Z obu powodów na kolejnych treningach zapodałbym mu luźny trening strzelecki .....
Paw. Brożek - 9 - jest w swietnej formie .. gdyby jeszcze strzelił w 90 minucie ...... byłoby idealnie
Niedzielan - 8 - dobraz zmiana i wreszcie bramka dobry "zaczyn" na przyszlość
O.Małecki - 7 - 1 goźna strata, kilka dobrych akcji w ataku i jedna dobra akcja w obronie
Dawidowski - ponieważ drużyna zasłużyla na pochwałę i wyrozumiałość nie ocenię tego występu .....

Beitar rozczarował zwłaszcza mentalnościowo - znamienne było że krzyczeli na siebie .... przy stanie 2:0 powinni ruszyć "na śmierć i życie" .... a oni sprawiali wrażenie całkiem rozbitych ...
Mam wrażenie że był to przeciwnik na miare naszych średnich ligowców .....

Co do Barcy: 2 pozytywy
- są przed sezonem
- zlekceważą nas ....
i w tym nadzieja na honorowy dwumecz
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.08.2008 o godz. 07:49.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując