Wyświetl pojedynczy post
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 01:50
FajQ napisał(a):Wyświetl post
Ps: na forum Lecha stwierdzili że Chazar był lepszy od Beitaru i że Beitar też by pykneli jak my
Oni myślą specyficznie. Nawet "Idziemy na mistrza" nie potrafią napisać bez błędów.

Co do meczu to przede wszystkim wielkie gratulacje dla Skorży. Wydaje mi się, że w takich meczach widać, że to właśnie trener, a nie któryś z piłkarzy, jest najistotniejszym ogniwem tego zespołu. Świetna taktyka, skład (kto przewidział, że Diaz zagra tak dobrze?), motywacja zawodników, zmiany - nie mogę sobie wyobrazić jak można by w naszych warunkach poprawić którykolwiek z tych elementów. Mam nadzieję, że pan Maciej będzie z sukcesami prowadził Wisłę jeszcze przez wiele lat, bo moim zdaniem jest najlepszym polskim trenerem i muszę zaznaczyć, że nie jest to wniosek, do którego doszedłem pod wpływem tego meczu.
Co do zawodników to trudno wskazać tych najlepszych, ale wydaje mi się, że najkorzystniej na tle rywala prezentowali się Cleber, Cantoro, Sobol, Boguski i Paweł Brożek.
Jeśli idzie o Beitar to bardzo podobał mi się ten Boateng. Siła, spokój, dokładność, technika - wymarzony piłkarz do środka pola.
Odpowiedz cytując