Cóż, z wrażenia aż się wreszcie zarejestrowałem, więc witam wszystkich
Muszę przyznać, że jestem zszokowany dzisiejszą grą. Słowa uznania dla chłopaków i przede wszystkich dla trenera Skorży, który nie bał się podjąć kilku ryzykownych decyzji (vide Diaz na środku obrony). Na szczególne wyróżnienie zasługują Boguski (do kadry, i to już!), Cleber (genialny transfer), Sobolewski (walczak jakich mało), Łobo (koleś gra od dłuższego czasu totalny piach, a tu nagle coś takiego; mam nadzieję, że się wreszcie odblokował), Diaz (kto by się spodziewał?) i Paweł Brożek (dawniej uważałem, że to kiepski napastkich, że marnuje za wiele setek, ale coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, strasznie zyskał na pewności). Zaryzykuję stwierdzenie, że tak wysoki wynik możliwy był dzięki temu, że zamiast Zieńczuka na skrzydle pojawił się kreatywny Boguski. Pan Marek nie nadaje się na europejskie puchary i zdania nie zmienię. Podobne obawy mam co do Pawełka, który dzisiaj zaliczył co prawda poprawny występ, ale boję się, że Europy to my z nim nie zawojujemy.
Jako fan Realu i niepoprawny optymista mam nadzieję, że jakimś cudem zremisujemy w Barcelonie, a u siebie wygramy różnicą jednej bramki. Martwi mnie Messi, którego (ze strachu

) ściągnęli z Igrzysk, bo Valdes jest zwyczajnie przereklamowany. Zresztą Barca jest na etapie gruntownej reorganizacji, więc trzeba wierzyć