Cytat:
|
a to dobre - eurofanatyk - krytykuje europejski model życia he he he - ach to słoneczko
|
Nie ma czegoś takiego jak europejski model życia , tak sam jak nie ma czegoś takiego jak amerykański model życia .
Dziś ze znudzenia oglądałem superstacje był materiał dotyczący wystawy na Pieskowej Skale pt ,,tam gdzie król chodził piechotą" jakież było moje zdumienie gdy po materialne zobaczyłem w studio sylwetkę Janusza Mikke . Czyżby kilka dni po tym gdy proponował przełomową wyprawę na marsa wypowiadał się na temat roli kibla w historii ? Jednak po chwili odetchnąłem z ulgą ponieważ został zaproszony nie aby wychwalać rowzwój wychodna na przestrzei wieków tylko aby porozmawiać na temat planów ministerstw zdrowia i sprwiedliwości na walkę z pedofilią i tak krótko
Po pierwsze wielki zwolennik kary śmierci uznał , że kary dla pedofilów są zbyt ostre i ich zaostrzenie nic nie da
Po drugie uznal , że przeglądanie maili w których mogą być przesyłane zdjęcia pedofilistkie itp jest absolutnie niedozwolne ponieważ godzi to w prywatność korespnedencji , jednak w niczym nie przeszkadza mu pomysł z branzoletą która również godzi w wolność wskazując gdzie dany delikwent przebywa .
Stwierdził także iż media nie powinny mówić o gwałtach i pedofilii , ponieważ wzbudzają tylko sztuczną histerię .