Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 13:19
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Domyślałem się,ale chciałem się upewnić.Zero wiadomo z czym się kojarzy,bardziej ciekawiła mnie ta czarna pozioma kreska na znaczku PO.
Na reszte Twoich uwag z ostatniego postu nie będe odpowiadał bo moglibyśmy ciągnąć te offtopy bez końca aż do czasu gdy zareaguje herszt Wilku a wtedy może być nieprzyjemnie dla jednego lub nas obydwu

---------------------
PSL: Rozwiążemy Sejm, PO: Nie ma mowy

http://www.dziennik.pl/polityka/arti...e_ma_mowy.html

Pewnie że będzie wetował,żeby tylko podtrzymać mit nic nie robiącej platformy
wetowanie nie istniejących ustaw - widzę Zbysiu, że dysonans poznawczy u Ciebie jest juz na niezłym poziomie - jestem ciekaw jakimi jeszcze bredniami bedziesz tłumaczył swoich pupilków

Mareq napisał(a):Wyświetl post

Naród sztywniaków w którym w niedziele łatwiej trafić do hipermarketu niż do kościoła .

a to dobre - eurofanatyk - krytykuje europejski model życia he he he - ach to słoneczko
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43