Wyświetl pojedynczy post
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 13:01
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No, z tym to bym grubo polemizowal.
'marne' 400 tys euro, czyli ponad 1 mln zlotych -a jak narazie Łobo, to nieudolna podrobka Kosy -ktory wirtuozem tez nie byl.
Cwielong - nie sprawdzil sie
Niedzielan - to samo
Wiec nie wiem czym oni sie tak na prawde roznia od Radovanoviczow i Chiacow.

To stan o tych co pisales - na dzis dzien.Oczywiscie moze sie to jeszcze zmienic ale jak narazie dyskredytowanie Mielcara a wywyzszanie Bednarza ,wd mnie jest kompletnie nie na miejscu - bo sprowadzenie jak narazie 1 gracza ktory dopiero rokuje dobrze na przyszlosc -Jirsaka to nie jest jakis wielki powod do dumy.

ps. post z gatunku 'no offence' - nic do 'Lysego' nie mam ,z niewielkimi pieniedzmi to trza miec kupe szczescia.
Ale na pewno wiesz ile trzeba by było dać za Łobodzińskiego gdyby nie ta klauzura w jego umowie. Niedzielan natomiast grał nieźle dopóki nie skosił go brutalnie obecny reprezentant Danch. Ćwielong nie kosztował nic, a Ruch oddać nam kasy za długi nie mógł, tak więc i to dobre. Jirsak jak sam napisałeś, Junior Diaz wciąż robi postępy, a wcale dużo nie kosztował (Choć akurat tego nie popieram), Cebanu też dość nieźle sie zapowiada. Może nie jest z Bednarza żaden geniusz, ale lepszego w ostatnich latach nie mieliśmy. Podoba mi się przede wszystkim to, że ten dyrektor sportowy nie poluję na posadę trenera tak jak to było choćby z Nawałką.
Odpowiedz cytując