Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 12:54
Cytat:
Gdyby się tak dobrze zastanowić, kogo by tu wystrzelić na Czerwoną Planetę, to te 7 lat zaciskania pasa by się opłaciło, potem będzie 7 lat tłustych. Jakieś propozycje? Ja proponuje Tuska. Jako zadeklarowany leniiuch mógły przez pół roku podróży zupełnie nic nie robić. Chociaż szkoda tamtego globu bo Donio by po pol roku roku założył układ marsjański, sprywatyzowal Twarz za 2% wartości i opodatkował wiatr słoneczny. Z obowiązkową kasą fiskalną.
Ja bym jednak sugerował żeby wysłać pomysłodawcę tego projektu . Banialuki które opowiada rozmywały by się w gigantycznej przestrzeni kosmosu a nie zatruwały umysły na ziemi .

Cytat:
Kolejny efekt uboczny wejście do Wspólnoty - harmonizacja leków...

http://biznes.gazetaprawna.pl/artyku...ndowanych.html

Ciekawe ile tanich leków zniknie od 01.01.2009? Oczywiście na końcu zapłacą pacjeńci (konsumenci).
Uboczny nie uboczny . Z tego co wiem koncerny farmaceutyczne do biedoty nie należą , więc dziwi mnie brak przykazu rejestrowania pewnych leków jeżeli faktycznie było by to niezbędne bądź wiązało się z rażącymi kosztami po stronie konsumentów .

Cytat:
Orientuje sie ktos na czym ma polegac ta izolacja
Ciężko w Unii przeprowadzić jakiś pomysł na własną rękę.

Cytat:
jak to na czym? Pewien euroentuzjasta z tego forum - na pewno nie pojechałby już do Czech a o piwie nie ma mowy najmniejszej. A Skody stałyby sie największym szajsem
Możecie wierzyć lub nie , ale nigdy o pepikach dobrego zdania nie miałem.
Naród sztywniaków w którym w niedziele łatwiej trafić do hipermarketu niż do kościoła .