Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 12:39
WHITE*STAR napisał(a):Wyświetl post
Bednarz mimo wszystko zrobił kilka fajnych kroków. Wprowadził kontrakty motywacyjne, ściągnął Łobodzińskiego za "marne" 400 tys €, sprowadził Niedzielana, zyskaliśmy Ćwielonga za długi. Mi się podobało to, że nie ściągał pierwszych lepszych zawodników typu Chiacu, Radovanović, Varga, Barreto, Svitlica i wielu innych. Gdyby miał więcej do powiedzenia, czyli sam decydował o transferach i kontraktach to może by było u nas jeszcze paru innych grajków. Szkoda, że o tym wszystkim dowiadujemy się w okienku transferowym. Natomiast za czasów Mielcarskiego pamiętam, że przyszedł do nas Błaszczykowski, choć Kuby nie chciał Grzegorz, a obecny trener Wagner Liczka. Kogo Mielcarski i za ile do nas sprowadził? Wie ktoś?
No, z tym to bym grubo polemizowal.
'marne' 400 tys euro, czyli ponad 1 mln zlotych -a jak narazie Łobo, to nieudolna podrobka Kosy -ktory wirtuozem tez nie byl.
Cwielong - nie sprawdzil sie
Niedzielan - to samo
Wiec nie wiem czym oni sie tak na prawde roznia od Radovanoviczow i Chiacow.

To stan o tych co pisales - na dzis dzien.Oczywiscie moze sie to jeszcze zmienic ale jak narazie dyskredytowanie Mielcara a wywyzszanie Bednarza ,wd mnie jest kompletnie nie na miejscu - bo sprowadzenie jak narazie 1 gracza ktory dopiero rokuje dobrze na przyszlosc -Jirsaka to nie jest jakis wielki powod do dumy.

ps. post z gatunku 'no offence' - nic do 'Lysego' nie mam ,z niewielkimi pieniedzmi to trza miec kupe szczescia.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 06.08.2008 o godz. 12:43.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując