Wyświetl pojedynczy post
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2008, 10:52
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Za to Ty ku*wa myślisz o dupie pana Kosowskiego, Dudki, Paulisty i oczywiście wnosząc po podpisie Frankowskiego. Skąd wiesz ile chciał Paulista? Wydawanie dużej kasy na rezerwowego ma sens? A może nie chciał kontraktu motywacyjnego widząc, że będzie grzał ławę. Dudu? Poważny jesteś chłopie? "W tej formie"? W jakiej formie? Przestań .......ić puste frazesy, a napisz coś konkretnego! Dudka? Ku*wa, gdzie Ty żyjesz? Czym chciałbyś go tu zatrzymać? Przykuć do kaloryfera?! A czemu nie mamy Peszko, to już Ci kolega odpisał wyżej. Poważnie chłopie jesteś dla mnie pokemon numer 1 na tym forum.

Aaaa, no i oczywiście Kosowski- gość sobie dupsko naszym klubem wyciera, ale trzeba tłumaczyć? Nie trzeba.
bo nie jestem takim typem kibica jak ty, dla mnie liczy sie wynik sportowy, w Wisle jest parcie na wynik a ci zawodnicy (moze oprocz Dudu) je nam dawali, jesli nie rozumiesz to moze warto do szkoły wrócić, pisząc bzdety "ile chcieli kasy", ale zrozum ze oni byli naszymi piłkarzami i wystarczyło moze troche podwyzszyc pensje, ale wszystkim tu zalezy zeby oszczedzac, ok oszczedzilismy, to moze pozbedziemy sie wszystkich grajkow i grajmy młodą ekstraklasą, bedzie taniej, jesli sie pozbywa takich graczy to chyba trzeba sprowadzic rownorzednych badz lepszych, tego nie ma dlatego nie moge zboleć czemu puscili tylu wartosciowych zawodnikow nie zastepujac ich zadnymi, nie uwazasz moze ze sprowadzenie nowego zawodnika + danie mu pensji jest drozsze niz podniesienie samej pensji zawodnikowi ktorego juz mamy ? tylko po co ? przeciez liczy sie "miłość" do klubu, a to jest mydlenie oczu, tego nie ma w dzisiejszym futbolu, mozesz nie lubic jakiegos zawodnika (tak nie lubie Dudki, poniekąd Kosowskiego za negocjacje z gazetami) ale co ma nasze lubienie zawodnikow jak oni daja nam bramki, sukcesy, wyniki, marzenia

teraz to juz nawet rezerwowych nie mamy, jestes zaslepiony nie wiem czym, nie mamy kadry, nikim nie została zapełniona luka po piłkarzach ktorych mielismy i musimy grac Kowalskim czy graczami ktorych pozycja nie jest ich naturalną

Odpowiedz cytując