HEDu napisał(a):

Badzmy szczerzy, wszyscy żałujemy ze nie ma z nami Kosy, Paulisty, Dudu i nawet Dudki, a jak nie wszyscy to chyba mysla o własnej dupie a nie klubie. Sytuacja kadrowa jest jaka jest.
Kosa > trzeba tłumaczyc ? Nie trzeba.
Paulista > po Brozku i Zienczuku (ktorego dzis nie bedzie) najbardziej bramkostrzelny i najlepiej asystujacy zawodnik (były) Wisły.
Dudu > a nuz by sie przydał na atak, w tej formie lepszy niz Niedzielan, Dawidowski byc moze Małecki, nie wspominajac o Kmieciku
Dudka > na obrone jak znalazł, po tym jak nie ma Głowackiego, na def. pomoc tak samo za Cantoro
Po co było nam puszczać zawodników ? Ok, rozumiem Dudka, bo profity (niewykorzystane oczywiscie), ale reszta ? Ktos tu miesza. Obym sie mylił i dzisiaj Wisła wygra, cofne moje slowa, ze ci zawodnicy wyzej nie byli nam w ogole potrzebni.
I jeszcze cos, czemu nie mamy Peszko, chłop ma szybkosc, dobre podanie, dobry strzał, cholernie mi sie podoba, ale oczywiscie wszyscy go mogli miec tylko nie my, i mamy jakiegos Łobo.
|
Za to Ty ku*wa myślisz o dupie pana Kosowskiego, Dudki, Paulisty i oczywiście wnosząc po podpisie Frankowskiego. Skąd wiesz ile chciał Paulista? Wydawanie dużej kasy na rezerwowego ma sens? A może nie chciał kontraktu motywacyjnego widząc, że będzie grzał ławę. Dudu? Poważny jesteś chłopie? "W tej formie"? W jakiej formie? Przestań .......ić puste frazesy, a napisz coś konkretnego! Dudka? Ku*wa, gdzie Ty żyjesz? Czym chciałbyś go tu zatrzymać? Przykuć do kaloryfera?! A czemu nie mamy Peszko, to już Ci kolega odpisał wyżej. Poważnie chłopie jesteś dla mnie pokemon numer 1 na tym forum.
Aaaa, no i oczywiście Kosowski- gość sobie dupsko naszym klubem wyciera, ale trzeba tłumaczyć? Nie trzeba.