Jego mać... Nie mogłem uwierzyć, gdy przeczytałem.
Jacek wykonał kawał dobrej roboty. Jego poprzednicy z pewnością wydaliby grubą kaskę na Iwańskiego(przecież taki cudowny piłkarz), a poskąpili chociażby na dobrego napastnika(Nei - bo tak, jak mówi Mielcarski...) Chyba RN nie pasuje to, że Bednarz chce zbudować jak najsilniejszą Wisłę, nie Wisłę, którą można drożej sprzedać, a sama w sobie jest niedroga w utrzymaniu.
Ja jednak chcę wierzyć, że PS, tak jak zawsze, to pismo zwykłych szmat i nie zaznamy tam rzetelnej informacji.
Tylko czasem te pajace powinny się w łeb puknąć...
E:
Cytat:
|
I jeszcze cos, czemu nie mamy Peszko, chłop ma szybkosc, dobre podanie, dobry strzał, cholernie mi sie podoba, ale oczywiscie wszyscy go mogli miec tylko nie my, i mamy jakiegos Łobo.
|
Misiu pysiu kolorowy, teraz wysadziłeś mnie w powietrze... Tak trudno pogodzić się z faktami. Każdy niedawno srał w portki widząc nazwisko reprezentacyjnego pomocnika - Łobodzińskiego, który to był asem w rękawie Leo. Każdy z Was wcześniej czy później chciał go tutaj, a teraz internetowi kibice sukcesu rozpaczają, jakże mi przykro... Co z tego, że Wojtek nie przepracował dwóch okresów przygotowawczych? Co z tego, że miał kontuzje? Co z jego kapitalnych asyst na derbach(ile, ku*wa znaczą dla was derby?), co z zaangażowania jakie wykazuje, byście wreszcie przestali psioczyć? I tak jest zły i najgorszy.
Dajcie chłopakowi grać, a już niedługo będziecie stawiać mu pomniki...