Spokojnie, to tylko PS, tam działają największe szmaty w polskim dziennikarstwie, to jest gorsze nawet niż Fakt i SE razem wzięte, bo o wiele gorzej poinformowane. Jeżeli nie wyśledziły tego wcześniej takie serwisy jak Weszło, Goool i SportoweFakty, to jest to dla mnie informacja bardzo mało wiarygodna. Nie ma w niej żadnych konkretnych informacji, źródeł, to są marne dalekoidące domysły oparte na powszewchnie znanych faktach. Tak jak z informacjami transferowymi polecam zachować dystans.
Gdyby nie dzisiejszy mecz, to napisałbym więcej, ale boję się bana

.
EDIT:
Dobra powstrzymam się od wrzucania na "dziennikarzy". Ujmę to delikatnie, póki co tylko Przegląd ma te informacje, umieścił je również na swojej stronie- sports.pl. I tyle. Koniec. Wszystko co znajdujecie na stronach wiślackich, na 90minut i na dużych portalach, to tylko przedruki z PS, czasem zerżnięte słowo w słowo, czasem przerobione, opatrzone nowym tytułem, ale źródło pozostaje to samo. O ile się nie mylę Bednarz miał być dzisiaj gościem premierowej audycji radia. Wstrzymajmy się do tej 19.00.
Póki co to jest to dla mnie ordynarna zagrywka PS żeby utrudnić Bednarzowi przeprowadzenie transferów, pamiętajmy, że jeżeli awansujemy, to klub ma niewiele ponad 24 godziny na zgłoszenie nowych zawodników do 3 rundy eliminacji LM. Kończę, bo mi nerwy puszczają i zaraz napiszę co myślę o naszych dziennikarzach.
Prosiłbym moderatorów o przeniesienie wszystkich postów( tych z "Gdybym był Bednarzem" też) o rzekomym odejściu Bednarza z Wisły do stosownego tematu.