Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2008, 17:15
PowerWiślak123 napisał(a):Wyświetl post
tomaso napisał: A czy "free Palestina" lub "hezbollah rulez!" jest ok?
regan napisał: niestety nie... to wszystko jest antysemickie
Co jest antysemickiego w haśle free Palestina, bo nie wiem. Poza tym chciałem zaznaczyć, że kibice Beitaru są powiązani ze środowiskami skrajnej prawicy izraelskiej, sam jestem zwolennikiem prawicy, ale La Familia bardzo mocno akcentuje rasizm w swym dopingu, głównie wątki antyarabskie i nienawiść do Palestyńczyków, Polakom też przychylni nie są, partia z którą się utożsamiają jest określana jako syjonistyczna, szowinistyczna i rasistowska. Chcą m. in. aneksji okupowanych ziem p5rzez izrael. Przepraszam moderatorów bo może za bardzo rozgadałem sie o polityce, ale nie widze powodu by nie wywiesić hasła Free Palestina. Hezzbollah rulez to faktycznie przesada. Ciekawe swoją drogą czy transparent np z mieczykiem Chrobrego czy portretem Dmowskiego takim jak ten pod moim nikiem też byłby określony jako rasistowski. Co do sedna się zgadzam nie wołajmy j***ć żydów. Po co Wisła ma płacić karę.
Ale to juz jest mieszanie sie do polityki a tego UEFA nie przepusci, ludzie dajcie sobie juz spokoj z tym problemem.

Na stadion i dopingowac tylko nie dac sie poniesc glupocie, i przede wszystkim nie dac sie sprowokowac bo przy niekozystnum wyniku dla Zydow moga prubowac sztuczek na boisku jak i na trybunie.

A znajac zycie nawet jak oni zaczna a my sie damy sprowokowac nam sie oberwie
,
Odpowiedz cytując