Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.08.2008, 13:53
Jak kazdy mam kilka bardzo istotnych rozkmin przed jutrzejszym meczem Oto one:

1.Piotr Brozek jak dla mnie, pomocnikiem jest kiepskim, dlatego w nim z cala pewnoscia nie upatrywalbym zastepcy Zienczuka. Absencji Zienia osobiscie mocno zaluje, bo co prawda panuje przekonanie, ze Marek w pucharach zawodzi, ale mimo tego, nie kto inny jak on zaliczyl asyste w pierwszym meczu. W rewanzu mogloby byc podobnie. Taki wystep w jego stylu, czyli kilkadziesiat minut przecietnej gry, moze nawet z elementami autokamuflazu i zamaskowania i nagle ta jedna czy dwie akcje, w ktorych Zieniu idealnie se odnajduje i dogrywa, badz samemu cos strzelia.

2.Baszczu na pytanie czy zagra na stoperze, odpowiada, ze "po co oslabiac dwie pozycje na raz?" i ja sie z tym zgadzam, ale co dalej nie wiem. Z obsada pozycji stopera rzeczywiscie wystapil cholerny problem, czy wrecz jak to Skorza mowi "koszmar" i nie lada orzech do zgryzienia

3.Nie jest tajemnica, ze Lobodzinskiemu sil starcza przewaznie na +/- 55 minut, tymbardziej teraz, gdy ledwo co wrocil po kontuzji. Wiec jesli zagra w wyjsciowym skladzie, co jest bardzo prawdopodobne, koniecznie trzeba bedzie go zmienic na jakies pol godziny przed koncem. Kandydatow w zasadzie jest dwoch - Dawid i Maly. Skorza postawi zapewne na tego pierwszego z uwagi na doswiadczenie. Nie mialbym nic przeciwko, aby Dawidowski w takim meczu zostal bohaterem. Z gory mowie, ze wszystko bym mu wybaczyl
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 05.08.2008 o godz. 13:59.
Odpowiedz cytując