Raporter napisał(a):

Budżet Wisły niezmiennie wynosi ok. 36 mln złotych.
Wydatki:
1 Pensje: 2007 16,5 mln złotych!! 2006 15,5 2005 13mln 2004 16mln(jak widać powróciliśmy do poziomu z 2004)
2 odsetki 2mln zł a było 3,5 w 2004
3 8mln usługi obce(nie wiem co tutaj wchodzi, podejżewam że wynajem stadionu, chartery, hotele, zgrupowania)
4 1,5mln ubezpieczenia
5 2mln prąd woda sprzęt
6 2mln podatki
Dochody!!!:
Przychody: 18 mln (7 od Tf) w 2007 a w poprzednich latach regularnie 27 mln z mniejszym udziałem kasy z Tf! (to jak rozumię kontrakty reklamowe, wpływy z biletów)
+ 13 mln za sprzdaże (za Kubę chyba ok 10mln)
|
Raporter
Zapodałeś bardzo interesujące dane. Dobrze by było gdybyś je uwiarygodnił podając link o którym wspomniałeś do materiału zródłowego tak żebyśmy sami mogli zweryfikować te dane i wyciągnąć wnioski.Najlepiej jakby ktoś wstawił same suche dane z KRS. Heban wytkął Ci już błąd w analizie a funkykoval kwestionuje kwotę podwyzszenia kapitału spółki o 10 mln zł. Ja widzę następną nieścisłość - piszesz że "budżet Wisły niezmiennie wynosi ok. 36 mln złotych " po czym wymieniasz poszczególne pozycje po stronie rozchodów za rok 2007 których suma wynosi 32 mln zł a następnie wyszczególniasz przychody o łącznej sumie 31 mln zł. Coś tu niegra...I czy jesteś w stanie odpowiedzieć na pytanie kiedy w Wiśle SA rozpoczyna sie rok bilansowy ?