Świetny pomysł.Takie inicjatywy budują prestiż klubu. Nawet jeżeli słuchać będzie 100kibiców warto nawet dołożyć 1tys złotych do relacji. Zbiera się doświadczenie. Za Manutd TV płaci się 4 funty na miesiąc. To będzie następny krok, przy założeniu że każdy karnetowicz będzie miał za darmo dostęp do takiej telewizji. Relacje z meczów towarzyskich itp. Mam nadzieję że niedługo nas to czeka.
Szczególnie podoba mi się symboliczne zapraszanie gości typu Mirek Szymkowiak i inne ikony klubu, które kochają ten klub. To dodatkowo zwiąże tych piłkarzy z Wisełką. I będą oni bardziej rozpoznawalni właśnie jako Wiślacy także przez młodych kibiców.
Sądzę że Kuba Błaszczykowski, czy Maciek Żurawski z chęcią pokomentują jak będą na meczu w Krakowie. Pamiętamy o was chłopaki, a wy pamiętajcie o Wisełce. Że trzeba ją trochę wspomóc bo nieszczęśliwie losuje w pucharach itp

Może dzięki temu radio też bardziej poznamy naszych obecnych piłkarzy(np. Zieniu też by mógł komentować jak nie gra). Jak się wysławiają, jaki poziom prezentują, czy również kulturalnie prezentują odpowiedni poziom a nie tylko na boisku. Przecież to się też liczy, szczególnie w takim mieście jak Kraków.
Budowanie prestiżu Wisełki leży też w waszym interesie Szymkowiaki, Żurawskie, Brożki. To wy będziecie opowiadać wnukom jak graliście w Wiśle. A jak nikt nie będzie znał Wisły to co te wasze opowieści będą znaczyć

Haha przesadziłem.