Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2008, 18:05
Po prostu Wiślak napisał(a):Wyświetl post
A jaką to głośną publiczna akcję zrobiło w sprawie Rogali SKWK? Jaki odniosło sukces w odsunięciu go od Cupiałą na tych swoich słynnych spotkaniach? Jakie sukcesy SKWK odniosło w dawaniu Cupiałowi do zrozumienia, że obecnie postępuje źle? Jakie efekty dało Wasze zabieganie o budowę boisk treningowych – powstały dzięki Wam?
brawo za ripostę pogratulował "co się mnie czepiacie skoro sami nic nie zrobiliście" najlepiej tak no nie?
a poza tym gdzie ja gdzieś wspominałem o SKWK czyli jak SKWK nie zrobiło ty masz to w dupie tak super może być i tak.

Widzisz nie na głośnych akcjach polega sprawa i na chwaleniu się ale na systematycznym działaniu niekoniecznie głośnym i szumnym.

Cytat:
Jakoś nie wiedzę, by te Wasze posiedzenia dały realnie większy efekt, niż klepanie na klawiaturze…Może Wam brakuje nie tylko rzeczywistego nacisku, znaczenia, ale też pomysłów?
nie widzisz i pewnie nie zobaczysz dopóki nie kupisz anteny satelitarnej

Problem polega na tym , że ja chce żeby tacy jak ty zaczęli coś działać i skupiać wokół siebie ludzi podobnie myślących ale skoro ty odbierasz to jako atak to proszę bardzo.

a może brakuje takich ludzi jak Ty? wziąłeś to pod uwagę? ludzie od spraw kibicowskich są, a może tych od innych spraw siedzą przed kompem i to ch brakuje?

daruj sobie ironiczne glupie pytania o "złotą erę" jestem jutro na Wiśle niemal cały dzień, Jeśli wyrażasz chęć spotkania dalesz eustalenia na priv. Możemy przy piwku dojść do jakiś konkretów.

I do moich wypowiedzi nie mieszaj SKWK bo w żadnej wypowiedzi sie do niego nie odnosiłem.
Ostatnio edytowane przez PvD : 03.08.2008 o godz. 18:14.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując