Mój pierwszy post na forum. Przyznam, że juz troszke śledze to forum i postanowiłem załozyc konto i cos napisać.
Dla mnie Biała Gwiazda potrzebuje wzmocnień. To nie ten poziom, który reprezentował klub w meczach, np. z Parmą, Schalke, Lazio, Panathinaikosem.
Na bramkę potrzebujemy gracza rywalizującego z Pawełkiem o miejsce w bramce. Ja postarałbym się o sprowadzenie Malarza lub Przyrowskiego. Jednocześnie Juszczyk powinien zostać wypożyczony aby sie ogrywał. Najlepiej do 1 ligi bo w Ekstraklasie nikt na niego nie postawi. Pokazał kilka dobrych interwencji w Superpucharze, jednak zawalił przy 2 bramce.
Obrona:
Dla mnie Baszczyński grał nieźle, starał sie być aktywny w ofensywie. Cleber jest juz za "stary", a Głowacki jest podatny na kontuzje. Dlatego szkoda że Legia kupiła Pance Kumbeva. Dla mnie ten zawodnik był jednym z najlepszych w lidze. Ja bym kupił Artura Marciniaka jako zmiennika zeby sie ogrywał. Na puchary trzeba nam kogos doświadczonego. Na lewą obronę takze potrzebujemy wzmocnień, jesli Diaz bedzie grał na lewej to tragedia

Piotr Brozek jest niewiele lepszy niestety.
Pomoc:
Łobodziński, Zienczuk i Sobolewski to dobrzy gracze. Jirsakowi bym bardziej zaufał. Mauro strasznie wozi piłke, ale liczę na niego. Bardzo dobrze pokazał sie Boguski.
Napad:
Tu sprawa jest dość prosta. Gramy 4-5-1 więc jest nam teoretycznie potrzebnych tylko 3 napastnikow. Brozek jest coraz lepszy, Dawidowski wraca do formy, Nei przyjdzie i Niedzielan na którego liczę. Zresztą Niedzielana można także spróbować jako bocznego pomocnika.
Czyli trzeba nam dobrego bramkarza (Malarz lub Przyrowski), lewego obronce, 2 środkowych obrońców. To moje zdanie.