Wyświetl pojedynczy post
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2008, 19:21
LUU: napisał: możecie skończyć już z argumentem że ten cały Beitar jest bogatszy, bo jak oglądałem mecz to ani zawodników nie rozpoznawałem, stadion nie wydawał mi się żeby był jakiś super nowoczesny... nawet koszulek nie mieli jakiś wypasionych więc w czym on jest bogatszy ?
Dla mnie to ten mecz przegrała Wisła a nie wygrał Beitar, bo remis powinien być tylko jak zawodzą najważniejsze ogniwa a nie ma ławki, żeby ich zastąpić no to cóż wymagać. Coś czuje że u nas będzie remis 1-1

Z faktami się nie dyskutuje, ja nie gloryfikuję rywala tylko go szanuję i doceniam ,a to jest różnica. Co do piłkarzy i pieniędzy to taka jest prawda,a udając że jej nie ma nic nie zmienisz. Gramy co gramy i żadne żale kibiców tego nie zmienią. Nie jestem znawcą izraelskiej piłki klubowej ale o Boatengu i paru innych słyszałem.Beitar miał tyle samo okazji co Wisełka i niestety lepszych rezerwowych(takie są fakty) Mój komentarz dotyczył niezdrowego podniecania się meczem z FCB ,do którego droga bardziej niż daleka.Ignorancja i fanatyzm nie zwalnia od myślenia. P
Odpowiedz cytując