Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2008, 15:41
Jak ja bym był na miejscu Nei to popierdzieliłbym Wisłe. Sory ale to co robią ludzie z góry ( nie wiem Cupiał , RN) to jest po prostu dramat. No jak można tak traktować ludzi? Wiemy że CSKA jest na skraju bankructwa, wiemy że Nei chce wreszcie grać tam gdzie mu zapłacą, a Wisła co? Robi wała jak Polska cała i nagle uzależnia transfer od przejścia Beitaru... To się w pale normalnemu człowiekowi nie mieści.

Jak można tak traktować ludzi? CSKA sie w****i i sprzeda Nei do innego klubu, a Nei po takiej akcji nie będzie juz chciał grać w Wisle....

Ręce opadają...

I jesli odpukać nie przejdziemy Beitaru to nie zdziwiłbym się jakby panowie Bednarz i Skorża podali się sami do dymisji. Wtedy Cupiał zobaczyłby że jest niepowaznym człowiekiem.

Nie jedzcie po Bednarzu, bo koleś naprawde dużo robi dla Wisły. Wyszukuje naprawde ciekawych grajków, którzy mogą być duzym wzmocnieniem Wisły. Jestem przekonany że jakby dano Jackowi ze 2 mln euro na transfery to Wisła mialaby naprawde znacznie mocniejszy zespół niż rok temu. Ja do niego nie mam żadnych pretensji, bo o co?
Odpowiedz cytując