Lemoniadowy Joe napisał(a):

tylko kolego wcale mecz z Beitarem nie musi wzbudzać mniejszych emocji niż najprawdopodobniej mecz o honor z Barcelona,
co do Sląskiego to umówmy sie że ceny muszą być niższe o te 20-30 % niż na Reymonta czyli musi przyjśc te 20-30 % wiecej kibiców abyśmy dopiero wyszli kolo zera w porównaniu z R22 a żeby to miało sens to musi przyjść te 30 tys a żeby były naprawdę konkretne zyski w porównaniu z R22 to musi przyjść komplet płacąc średnio za bilet 100 zł wierzysz w to?
Nie wiem czy to juz i tak nie za drogie byłyby bilety do zapełnienia stadionu a przyjście 20 tys na Śląski to byłaby kompromitacja dla klubu i zrobienie w ch... dużej części kibiców która nie mogłaby byc w Chorzowie
także opowieści Hebana można miedzy bajki włożyć a poza tym niech nie obraża rozsądnie myślących ludzi na forum wyciągając jakieś sumy z kosmosu
P.S. jeszcze jedno tłumy będą walić na mecze i płacić ogromne sumy pod jednym jedynym warunkiem ludzie muszą wierzyć w sukces w ogranie rywala i wtedy możemy sobie liczyc na wplywy z jednego meczu rzędu kilku milionów zł
|
Czy rozsadnie myslacy ludzie, to ci ktorzy doprowadzili do tego, ze na rewanz z Beitarem jestesmy z jednym srodkowym obronca i ogolnie niepokojaco krotka lawka, grozaca wykrwawieniem w razie kolejnych kontuzji/kartek ?
Bo jesli tak, to dla mnie zdecydowanie rozsadniejszy jest Heban.
Nie wiem jak to rzeczywiscie bedzie z frekwencja na Barcelonie. Modlmy sie, alby udalo sie nam w rewanzu ograc Beitar i wowczas dostaniemy odpowiedz na tacy. Ale poki co, zakladajac ze Heban grubo przesadzil z tymi 2 mln euro, ze przesadzil tez nawet z 1 mln, i gdyby wplywy z biletow mialy wyniesc gora 600-700 tys., to jesli dodamy do tego milion z tytulu praw transmisyjnych + pieniadze za bilety i transmisje z Beitara oraz to co ewentualnie skapneloby po odpadnieciu z Barca w p.Uefa, daje nam to dosc pokazna sume, za ktora mozna by sensownie uzupelnic braki kadrowe, nie ruszajac ani centa z pieniedzy za Dudke i ewentualnie Kokoszke. A i na lige w takim wypadku jestesmy spokojni i nie grozi pojscie w slady Lecha z ubieglego sezonu, kiedy to ich krotka lawka i 4 kontuzje spowodowaly, ze marzenia o szczytnych celach prysnely szybciutko.