Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2008, 11:22
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dudi, dlatego ja już sobie dałem spokój z tym forum.Dzięki "specom" "analitykom" i "menadżerom z FM" w temacie transferowym jak i "nibylandii " pojawily mi się pierwsze siwe włosy.
Nie ma co się denerwować.Najlepiej chyba wychodzić z założenia "Ty masz rację, ja mam spokój", szkoda tylko, że te forum czyta cała kibicowska Polska (i nie tylko) i widzą to co tu się dzieje
.Inteligentni i wykształceni ludzie- a za takich uważam np Sambo czy Flamengiste - są zagłuszani przez nieokrzesanych menadżerów z "football menadżera", którzy uczą Cupiała jak ma wydawać pieniądze.
Czytając tego typu rzeczy nasuwa mi się powiedzenie "Syn uczy ojca dzieci robić".

Najlepiej walić puste slogany: "Bednarz łysy chu","Cupiał wypierdalaj","Balcerowicz musi odejść" itd...
To Ty szanowny kolego naucz Cupiała jak je wydawać. Tutaj jakakolwiek obrona Cupiała nie ma sensu. Rozmawiajmy o faktach. Przecież ,żeby Bednarz mógł wydać pieniądze na transfery to musi najpierw je mieć. Cały okres przygotowawczy widać ich nie było. Gdyby na starcie dysponawał chociaż tą kwotą jaka teraz jest wymieniana w kontekście Nei'a to przypuszczam ,że nasz skład trochę inaczej by wyglądał. A tak zarząd sam sobie strzela w stopę ani pucharu UEFA ani LM ani wpływów za bilety ani za transmisje. To się chyba nazywa niegospodarność i działanie na szkodę klubu. Teraz najłatwiej kierować pretensje w stronę Bednarza ale w czym on jest tutaj winny. Z pustego to i Salomon nie naleje. Żeby rozsądnie wydać kasę to trzeba ją przede wszystkim mieć. A tutaj widać ,że to jest celowa zagrywka. Cupiał jest pewny ,że odpadniemy to kazał ściemniać z tym Nei'em. Zobaczymy jak będą śpiewać jak się w środe okaże ,że Beitar został wyjebany. Pewnie powiedzą ,że sklad jest dobry nie trzeba go wzmacniać bo przeszliśmy Beitar. Tak czy siak jest wielkie gówno.
Ostatnio edytowane przez Bronex : 02.08.2008 o godz. 11:27.
Odpowiedz cytując