Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2008, 11:14
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Dudi, dlatego ja już sobie dałem spokój z tym forum.Dzięki "specom" i "analitykom" , "menadżerom z FM" w temacie transferowym jak i "nibylandii " pojawily mi się na głowie pierwsze siwe włosy.
Nie ma co się denerwować i wychodzić z założenia "Ty masz rację, ja mam spokój", szkoda tylko, że te forum czyta cała kibicowska Polska (i nie tylko) i widzą to wszystko.Inteligentni i wykształceni ludzie- a za takich uważam np Sambo czy Flamengiste - są atakowani po swoich postach przez nieokrzesanych menadżerów z football menadżera, którzy uczą Cupiała jak ma wydawać pieniądze.
Czytając tego typu rzeczy nasuwa mi się powiedzenie "Syn uczy ojca dzieci robić".

Najlepiej walić puste slogany: "Bednarz łysy ****","Cupiał wypierdalaj","Balcerowicz musi odejść"
Z twojej wypowiedzi zrozumiałem tyle:

1. Skoro Cupiał ma wielkie pieniądze i jest właścicielem to jest nieomylny w sprawie zarządzania klubem TS Wisła Kraków
2. Każdy kto nie ma tak dużych pieniedzy jak Cupiał nie ma prawa krytykowac (oceniać) jego decyzji.

Masz więcej równie ciekawych mądrości na zbyciu?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując