Wyświetl pojedynczy post
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 21:23
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Proszę Cię nie ośmieszaj się. Ile my to już takich łzawych historyjek słyszeliśmy.. hmm.. niech policzę.. liczę.. jakieś 10.. co rok.
Szanowne "ciacho" nie ośmieszam się tylko próbuję natrafić na jakieś logiczne mechanizmy w tym co obecnie robi Skorża, Bednarz i inni. Prawda jest taka ,że nowa formuła eliminacji do LM jest faktem i tylko głupiec nie uczyniłby kroków zmierzających do wykorzystania owej szansy (a przede wszystkim Jacek Bednarz może być głównym motorem napędowym pewnych działań) . Zarządcom Wisly można wiele zarzucić. Pewne zachowania, wypowiedzi (jak to ująłeś łzawe historyjki) i decyzje w ostatnich kilku latach były i są irytujące dla większości kibiców. Przypominam ,że wielokrotnie na tym forum przy różnych okazjach wyrażałem swoje krytyczne opinie w odniesieniu do różnych kwestii. Obecnie uzyskujemy informację pod tytułem "NEI w Wiśle Kraków za 850 tyś. euro i z kontraktem 320 tyś euro na rok". Oczywiście możemy sądzić że być może jest to tylko jakaś kolejna tania zagrywka na uspokojenie kibiców. Zgoda. Dlaczego jednak mamy z góry wykluczyć taki scenariusz w którym Nei (jeśli przyjdzie) będzie jednym z elementów budowania nowego składu mającego za zadanie wywalcznie tytułu MP i wejście za rok do LM. Prawda jest taka, że naszym priorytetem jest obecnie Beitar a Barceloną powinniśmy się martwić później (chociaż mecze na pewno będą bardzo ciekawe). W dalszej perspektywie grupa pucharu UEFA i solidna walka z Legią i Lechem o MP. I tutaj chciałbym stwierdzić ,że wszyscy którzy bagatelizują dzisiaj Legię i Lecha w walce o MP mogą się solidnie zdziwić. Ja tylko czekam jak ta sprawa z tym Nei'em się zakończy jak zobaczę go w koszulce Wisły na Reymonta to utwierdzi mnie to tylko w przekonaniu ,że perspektywa jaką przedstawiłem może być prawdziwa.
Odpowiedz cytując