|
Szczerze wolę takie transfery jak sprawdzony droższy Nei niż 10 typow po 400tys.
Mam nadzieję że obrońca nie będzie z łapanki. Bo cienkich już mamy Baszczynski Diaz Singlar. Więc po co nam kolejny?
Co mnie martwi w naszej polityce? NIKT DOSŁOWNIE NIKT NIE ROKUJE NA PRZYSZŁOŚĆ z chłopaków ok 20 lat. Może jeszcze Małecki. Ale w 1 drużynie jest Kowalski który jest bardzo słaby, Mączyński co też nie ma tego czegoś co by mogło być inspiracją do wielkiej kariery, czy inne wynalazki.
Jedyna nadzieja że sprowadzą tego 16 latka z GKSu i zastąpi w 1 drużynie Grzesia Kmiecika. Jeżeli Bednarz ma zamiar stosować taktykę 2 drogie transfery na sezon to radziłbym mu się bardziej zainteresować utalentowanymi juniorami. To strasznie kuleje, bo obecnie w 11 są chyba tylko Brożkowie. A przy naszej przewadze finansowej nad resztą 10 lat temu powinniśmy mieć w kadrze conajmniej 5 takich Brożków. Odszedł jeszcze zdrajca Kokoszka o którym zapomniałem.
Dawać tego Jończyka do 1 drużyny bo napewno od Kmiecika gorszy nie jest, niech gra w PE, PP i ME.
A Skorży przypominam że Rooney grał w Manchasterze jak miał 17lat a debiutował w Premier chyba nawet jak miał nie skończone 17.
Pytanie jest jeszcze czy z pensji takiego antytalencia(G.K.), co prawda pewnie grosze zarabia, ale jednak nawet 3 tys miesięcznie już daje ok 40tys rocznie, nie znalazłoby się trochę kasy np. na pensje takich graczy jak Kokoszka, żeby nie uciekali? A za transfer tego beztalencia też przecież można z 50 tys złotych dostać.
Ostatnio edytowane przez Acapelo : 01.08.2008 o godz. 19:25.
|