|
Odpowiem teraz, bo wczesniej nie mogłem. Cały ten Nei, jest dla mnie taką samą niewiadomą, jak dla Was. Nie powiem że się nie cieszę, chociaż na razie przedwcześnie, z tego niepotwierdzonego jeszcze transferu, ale nie zamierzam się podniecać gościem dla mnie zupełnie nieznanym.Zresztą "na bezrybiu i rak ryba".
Panie Dudi, jestem tylko zwykłym szarym forumowiczem z własnym zdaniem, jesli różni się ono od Twojego, trudno. Ja Twoje szanuję, Ty szanuj moje. Pytanie czy na pewno jestem za Wisłą odpuszczam, ze względu na modów. Moją Wiślackość parę osób na tym forum zna.
Ktoś mi wypomniał,że nie ufam Skorży. W sprawach transferów nie mam żadnych podstaw by mu ufać. Tak jak bardzo nie chciał Jirsaka, tak bardzo chciał "Goal machine". Efekty było widać. O Bednarzu mam jedno, niezmienione zdanie, które ten kto siedzi chwilę na tym forum dobrze zna.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
|
|