haha, znajdz mi te 12 tys ludzi ktorzy kupia bilet po 200zl, ba znajdz mi choc 5 tys ludzi ktorzy to zrobia. Bo az tylu wiernych wiernych kibicow futbolu rzadnych Barcelony na zywo ktorzy sa gotowi zaplacic taka kwote to watpie ze znajdziesz.
Wielu kibicow Wisly nie stac na taki wydatek tym bardziej ze zdaja sobie sprawe z szans na przejscie Barcelony i ten mecz rownie dobrze beda mogli zobaczyc w domu jak ktos im podyktuje taka zaporowa cene.
Nie wiem czy mi sie zle zdaje ale dla potencjalnego Wislaka ten mecz nie bedzie wart az takiej kasy. Po prostu.
@Vinci
Dobrze pamietam. I piszac tego posta mialem wlasnie potyczke z Realem w pamieci.

Mysle jednak ze az takie tlumy to tu znowu ciagnac nie beda. Owszem, "troche" kibicow pojawi sie dla samej Barcy ale mysle ze zainteresowanie tym meczem bedzie znacznie mniejsze anizeli wtedy.
Wisla juz nie ta co wtedy, co paradoksalnie ma znaczenie, gdyz wowczas ludzie chcieli tez zobaczyc (nawet nie wierzac w zwyciestwo) jak zaprezentuje sie ta wspaniale grajaca Wisla na tle galaktycznego Realu. A noz bedzie jakas niespodzianka. Teraz, zwlaszcza wobec fali wszelakich artykulow o tym jak to w Wisle zle sie dzieje, ludzie, uwazam, beda tez bardziej zniecheceni... o ile z ta Barcelona bedziemy w ogole mieli okazje zagrac.