mcovalski napisał(a):

Wydaję Ci się to fakt, pytanie gdzie uchodzi Biała Gwiazda za klasowy zespół w Baku, Rydze, Gdzie, bo oprócz własnego podwórka, to od paru lat nic nie ugraliśmy.
No i zaprzeczasz sam sobie w tym poście, bo uważasz że Wisła uchodzi za klasowy zespół, a później piszesz ,że nie ma renomy.
Wisła przejdzie Beitar i jestem o tym przekonany. I mam nadzieję, że dobrze się zaprezentuję w PUEFA, bo na CL nie ma co liczyć.
|
Zespołęm klasowym Biała Gwiazda jest . Kojarzysz taki zespól jak Nottingham Forest ? zdobywca Pucharu Anglii , misttrz Anglii 2* zdobywca Pucharu Europy Mistrzów Krajowych itp. . Sezon temu zlecieli dop 3 ligii teraz znów sa w 2. i wiesz co jest najciekawsze jego kibice nawet przez chwili nie zwątpili ze to jest klasowy zespoł bo na to wpływ mają nie tylko osiągniecie bierzace jak zauwazyłęs ale tez historia charakter kibice atmosfera .i jak zauważyłs oni tez nic nie ugrali a klasy nie stracili i nie straca. Tak samo ejst wg . mnie z Wisłą .. możemy być w 3 lidze a ja i tak pójdę na mecz i bede dopingował jak na LM bo ten klub to coś wiecej niż dzisziejszy mecz ze Świtem to wazna częśc zycia z wspaniałą atmosfera i otoczką ,a tego wszystkie kluby nie maja.
A renoma ...niestety jej nie ma bo faktycznie ostatnio wiele nie ugralismy w Europie i juz nie ma "Przyjeżdza mistrz Polski szykuje się łomot" ale to tyczy się cąłej naszej ligii która jest smiesznie nisko za Cyprem Słowacją . Ostatnio nawet Azerowie sobie kpili (kara ich spotkała

) .
Więc klasowym zespołem Wisła jest i będzie (widocznie nie dla wszystkich ) ale ronomy my jak i nasz Extrakasa nie mamy ...