Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 04:38
No, jak to sie potwierdzi to czapki z glow(choc wiadomo ze mamy jeszcze wiele innych problemow ,m in 2 sr obroncow).
gigant - daj sobie na luz , piszesz jakbysmy byli niewiadomo kim , pomysl kto robil w pl kariere(Stanko ,Kielbasa, itp) i napisz mi, kogo Ty chcesz widziec w Wisle(zakladajac ze stac nas na niego i ze chce tu grac) ,by spelnil Twoje wybujale ambicje.
Moze jestes mistrzem zartow ale wszystkiego nie da sie w zart obrocic..
Katem oka zerknij na 2.5 mln za Dudke, prawie 2 mln za Gorawskiego i mln za emeryta Franka ktory dogorywa w hollywood i na serio mi napisz kogo , za ile i kto ma byc gwiazda w naszej lidze jak nie Nei.

Ja rozumiem ze to nie jest boski Christiano, Drodgba czy Kaka ale jesli pozyskujemy krola strzelcow wcale nie podworkowej ligi i wcale nie podworkowego klubu, to chyba o czyms swiadczy.
W co ja dalej nie wierze ale jesli to sie stanie to nie bede mial problemow z napisaniem - moj blad.

To jest polska liga gigant, gdzie kariere robia wyrzuty z 2 francuskiej, 3 wloskiej, rezerw hiszpanskiej, badz 4 polskiej by tylko pisac o naszym podworku a ten koles umie prosto kopnac pilke , trafic glowa, strzela bramki ,chce grac u nas i jest 3 razy tanszy od Dudki a jego cena jest porownywalna do kolejnego wirtuoza Kokoszki.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 01.08.2008 o godz. 04:54.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując