autocontrol napisał(a):

Niech awansują od razu do Ligi Mistrzów i niech zawojują Polską ligą na kilka dobrych lat.
Niech dostaną kupe kasy.
Niech sponsorzy do nich lgną na kolanach
Niech to oni będą najbardziej rozpoznawalną marką w europie.
Bijcie im dalej brawa i mobilizujcie zeby osiągnęli w/w rzeczy.
CAŁA WISŁA RAZEM: DO BOJU KOLEJORZ !! DO BOJU LEGIO!!!
(co mnie pkt obchodzą, my walczymy rok w rok o majstra i o te pkt nie musimy i nie mozemy sie martwic!)
nie kumam Was... Homel 10 - 0 Legia , Khazar 20 - 0 Lech = takie powinny byc wyniki. TYLKO WISŁA, reszta jest nie wazna!
|
Wybacz, że tak łopatologicznie:
Lecha nie kocham, o Legii nawet nie ma co pisać. Wisełka najważniejsza dla mnie , daleko z tyłu reszta. Ale cieszę się, że awansowali, bo tylko ich sukcesy i rozwoj
wymuszają rozwój w dobrym kierunku naszej Wisły. Normalny objaw zdrowego wolnego rynku : konkurencja.
Przewaga nawet 30 punktów w lidze nic nie jest warta, jeśli w Europie leje nas każdy, a liga porównywalna z albańską czy cypryjską.
Wolę patrzyć w tym kierunku: Arsenal, ManU, Liverpool, Chelsea, Tottenham, MCity, WestHam. Ja wiem, że do nich daleko, cholernie daleko. Ale lepszy taki cel (dla mnie) niż Omonia Nikozja i chyba tylko Larnaca oprócz nich.
Jak nie będzie silnego Lecha, Śląska, Lechii, Legii to nasza Wisełka wyżej Omonii nie podskoczy.
Nie sądzisz, że stać ją na więcej?