http://***************/news/show/1456
Szacunek za ten artykuł. Niby mówi się, że kibice nie powinni wtrącać się w takie sprawy ale to zaczyna już być żenujące. W Realu gdyby piłkarz prezentował takie lenistwo to kibice pomachali by mu białymi chusteczkami, oczywiście wiem, że to inna skala. Tu nawet nie chodzi już o umiejętności piłkarskie Maruo które sotnio nie są na zbyt wysokim poziomie, to co zrobił z Beitarem to było czyste olanie sprawy wystarczyło pobiec za zawodnikiem, on dobrze widział, że on tam wbiega i może być groźnie a dupy nie ruszył. Nawet nie wiecie jak żałuje jak nazwany przez was "połamaniec" Varga ma kotuzje. W tych meczach których grał Norbert naprawdę nie zawiódł, szybciej rusza się od Mauro i miał naprawdę serce do gry. Dla mnie pozycja Macieja Skorży jest nie podważalna ale niech przejrzy końcu na oczy, niech nie boi się zganić Mauro bo jemu porządna opierdziel jest potrzebna. Takie gadanie "muszę zobaczyć tą sytuację jeszcze raz bo było tam szereg błędów jest dla mnie trochę śmieszne. Właśćie nigdy my kibice nie wtrącaliśmy się w aspekty sportowe ale wydaję mi, że pewnego dnia przydałoby się wyciągnąć białe chusteczki i pomachać Mauro na do widzenia. Aspekt poza sportowy ma tu również znaczenie, Mauro zasłynął swoimi wypowiedziami i w mediach zyskał miano człowieka który "może się pokroić za Wisłę" Przyszło co do czego to oddaje sprawę do sądu o parę złotych" . Dodajmy, że Mauro na tą kasę po prostu nie zasłużył pchając się z kontuzją do gry w meczu z Nancy tylko po dlatego gdyż brakowało mu występu do otrzymania większej kasy.
Pozdrawiam z tego miejsca Dana Petrescu, który poznał się na tej pseudo gwieździe.