Wyświetl pojedynczy post
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2008, 10:04
Ja powiem, ze jestem zszokowany dzisiejszymi artykulami (szczegolnei gazety wyborczej!!!) TO JEST KOMPROMMITACJA tej gazety!! Po meczu Legii z FC HOMEL wyborcza napisala ze Legia grala ospale i widac ze sezon jeszcze sie nie zaczal ale nic straconego w rewanzu (kto widzial mecz Legii chyba wie ze tam nic sie nie dzialo!! nie bylo zadnych skladnych akcji, o strzalach juz nie mowiac...) A dzis czytam ze Wisla skompromitowala Polske, ze z taka gra nie maja czego szukac w Europie, ze nie bylo skladnych akcji, ze gol przypadkowy...DRAMAT nie wiem co mam powiedziec na takie brednie!! Mecz stal na niezlym poziomie!! Wisla zaprezentowala sie niezle biorac pod uwage ze grala na wyjezdzie!!!! Nikt nie bierze pod uwage chyba tego faktu...Nikt juz nie pamieta jak gra sie na wyjezdzieJak MU dostal z Roma w Rzymie itp. Mecz na wyjezdzie jest zupelnie czym innym niz u siebie (Real Saragossa-Wisla 4:1 na wyjezdzie!!!) Wisla co mnie najbardziej zdziwilo atakowala az za bardzo!! Jakie widze pozytywy: kilka bardzo ladnych kombinacyjnych akcji, bardzo dobra gra w tym systemie Pawla Brozka (szybki i umie sie przepchnac!!jakby jakis Czinjama strzelil taka bramke wyborcza napisalaby ze wspanialy spryt napastnika, ze pokazal klase...Dalsze plusy to fajne momentami wlaczanie sie do akcji ofensywnych Baszczynskiego, dobre stale fragmenty gre-Jirsak swietnie wybija rozne, kapitalne rozwiazanie rzutu roznego (krotkie zagranie od razu odegranie potem drugie i strzal!! Widac pomysl na gre!! Ale boje sie ze powiem za tydzien ze pierwszy mecz Wisly byl zdecydowanie lepszy!! Wisla musi wygrac w Krakowie!!! MUSI!!
Co do minusow to Wisla nie ma wogole zmiennikow!! Potrzebny srodkowy obronca od zaraz!! Jesli chodzi o obecny sklad jesliby wymienic Piotra Brozka, Cantoro(żałosny koleś) i Zienczuka to sklad byłby naprawde dobry!! Co do Dawidowskiego i Łobo to nie ma innej opcji jak aukcja na Allegro KUP TERAZ 9,99zl!!! Dramat jaki Łobo jest wolny!!!!!Tragedia!!Oby bylo dobrze za tydzien!!

Bate Borysow wygrał z ANDERLECHTEM NA WYJEZDZIE!!! MASAKRA
Odpowiedz cytując