Wyświetl pojedynczy post
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2008, 08:02
Moim zdaniem, źle nie było, jednak wynik jaki zrobiliśmy w Jerozolimie zły. Bardzo mi się podobało u "wybrańców" gra z pierwszej piłki, wychodzenie na pozycję i szybkość tych podań. Tego nam brakuję. Jak taki Cantoro( najsłabszy u nas na boisku gracz) podaję do przodu to moim zdaniem naturalną rzeczą jest że zawodnik podający biegnie do przodu, a on tylko poda i potruchta w lewo czy w prawo najwyżej 5 m do przodu i tyle. Jego straty brak determinacji do gry obronnej jest irytujący. Jirsak nie pokazał wiele, jedynie się potwierdza że chłopak dużo widzi. Rafał fajny mecz, ale brakuję mu pewności, wygląda to tak jakby nie czuł wsparcia czy zaufania ze strony kolegów. Brożek przy obrońcach Beitaru nieźle szczególnie imponuje jego szybkość. Zieniu cóż dupa blada w tym meczu a jego czerwień to zachowanie co najmniej idioty.
Pawełek słaby początek, po raz kolejny jego interwencje przy strzałach ziemią są fatalne, brak porozumienia z Cleberem podczas pamiętnej sytuacji, lecz uratował kilka razy tyłek. Generalnie in plus.
U siebie jestem przekonany że wygramy 3:0 bo nie są tacy dobrzy jak myślałem. Wisła w III rundzie już za tydzień

P.S. Najlepszy na boisku Sobolewski.
Odpowiedz cytując