Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2008, 07:39
Do wejścia na forum uznawałem mecz za całkiem udany acz pechowo przegrany po przeczytaniu waszych opinii można się zdołować ja nie wiem czy totalne narzekanie na wszystko sprawia wam taką przyjemność graliśmy z mistrzem Izraela mającym wielu reprezentantów kupującym piłkarzy o nazwiskach i cenie na jaką jeszcze długo nas nie będzie stać , przegraliśmy pechowo w rewanżu możemy spokojnie ich pojechać.

Pawełek - kilka dobrych i kilka słabszych interwencji ogolnie dobrze

Baszczyński - jak na tak doświadczonego piłkarza słabo za dużo błedów

Głowacki - świetnie

Cleber- bardzo dobrze

Brożek Piotr - nie żle ale powinien jeszcze wiecej włączać sie w ofensywie

Zieńczuk- tradycyjnie niewidoczny ale asyste zaliczył i to jest cały Marek inni biegają dryblują a Zieniu ma super dokładną nogę i zagrywa gdzie chce

CAntoro - moim zdanie powinien na jakiś czas powędrować na ławkę bo czasami jego zagrania irytują, była taka sytuacja w 2 połowie gdzie Brożek mógł wyjść sam na sam wystarczyło że Cantoro zagrałby/przepchnąłby piłke ale nie on wolał wdać sie w pojedynek sam na sam

Sobolewski dobrze po za tą sytuacją w polu karnym moim zdaniem był albo lekko pchniety a zachaczony ale na karnego nie było co liczyć

Jirsak - kilka razy fajnie zagrał piłkę ale to było za mało

Boguski- duży plus za caly mecz jeden minus za niestrzelenie bramki

Brożek Paweł - bardzo dobry mecz

Na pewno w lepszej sytuacji jest Beitar ale jestem przekonany jak dobrze podejdziemy do meczu i nie stracimy na początku pechowej bramki mamy spore szanse Wisła jestem przekonany u siebie będzie o te 20-30 % silniejsza i to powinno wystarczyć
Odpowiedz cytując