Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2008, 20:55
Mareq napisał(a):Wyświetl post
Wyobraź sobie że reprezentacja Izraela gra w eliminacjach do MŚ z arabskimi reprezentacjami a kluby izraelskie w ichniejszej lidze mistrzów z klubami z takich krajów jak Syria czy Jordania . Pewnie oglądalność tych rozgrywek by zdecydowanie wzrosła .
To nie jest moje moje/nasze zmartwienie. Liban jakoś bliżej Europy i wiecej chrzescijan, a jakoś go w UEFA nie ma.

kreseq napisał(a):Wyświetl post

Sedzia ch...Zienczuk nie zagra w rewanzu= oslabienie mocne...za mocne. Nie wiem jak tak mozna....nie wychodzil na czysta sytuacje,wiedzial komu daje kartki sedzia...to okropne.
Nie wiem czy aby ironią nie pociągłeś, ale jesli to osłabienie to ja jestem demokrata.pl.

A Mareczek swoją droga nieźle się ustawił, nie musi grac w kojelnym meczu (o ile takie sa zasady (2 żólte) - bo w tej chwili nie pamietam :/).. walczenośc w faulach.. noż ku... i gdzie ten orzeł z jesieni?

Kogos na boisku brakło, ale podobno zadął za dużo kasy... no to mamy co mamy. Z cieniasami 1:2.

ps.
Czy Wisła nie może miec dobrego bramkarza...? :/
To jakies fatum czy co..?

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując