Wyświetl pojedynczy post
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2008, 11:00
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Przykro się robi kiedy patrzy się na dyskusje obecnie na tym forum... I nie jest to broń Boże zarzut do nikogo. Chodzi mi jedynie o to, że chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów możemy mieć takie obawy przed rywalem w II rundzie. Wiadomo, że trafiliśmy wydaje się najgorzej jak można było, ale kiedyś żaden rywal na tym etapie nie wydawał się dla nas groźny.

Niestety wydaje mi się że smutna prawda jest taka, że polska piłka stoi w miejscu lub się cofa a inni ciągle idą do przodu. Bardzo dobrze widać to w temacie o rankingu europejskim, gdzie Polska spadła już za takie potęgi jak Cypr.

Mam nadzieje i mocno wierze w to że Beitar to jednak przeszkoda do przejścia po wyrównanej walce, bo jeśli nie to już naprawdę bardzo nisko upadliśmy...
Wyjoles mi to z ust... to jest wlasnie zal... jak my mozemy myslec o pokonaniu naprawde klasowego zespolu skoro trzepiemy portkami przed zespolem, ktorego polowa wczesniej z nas nie znala ;/ Co wiecej, Wiselka nie jest tu jedynym przykladem, wspomne o ostatnim meczu Legi z Homlem, przeciez to byla zenada...kim jest ten Homel? A przeciez to Legia ma byc rownorzednym rywalem dla nas w walce o majstra... zal
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując