Wyświetl pojedynczy post
DrunkenBear
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2008, 01:18
Też mi coś nowego, trenerzy mają to do siebie, że dymisji chcą jak odchodzą ich najlepsi zawodnicy. No poza OE ;]. Bo u nas to raczej takich nie było. Mi się marzy taki trener jak było za Henia Kasperczaka, co jednocześnie on ściągał piłkarzy. To tak na wzór Fergusona było z MU, gdzie to trener sobie szukał piłkarza który miał wzmocnić skład, a RN miała za zadanie tylko ściągnąć go do drużyny. Ale niestety wypiłem za dużo, pewnie jutro obudzę się w szarej polskiej rzeczywistości. Pójdę na mecz Wisełki do pubu, skuję się. Bo znowu zobaczę Zieńczuka partaczącego 5-6 sytuacji sam na sam z bramkarzem. I pojadę na urlop 8 sierpnia. Liga wystartuje jak mnie w Polsce nie będzie. A Wisła i tak majstra zdobędzie. Bo przecież wzmocnienia Legii wypalą dopiero na wiosnę, jak to zwykle bywa łapanie formy przez klub z Łzazienkowskiej. Lech postraszy przez pierwsze 3 mecze OE. Aż dojdzie do konfrontacji z Wisłą. I ich zapał umrze śmiercią naturalną. I niestety wróci szara Polska rzeczywistość. Ehhh... Kiedy doczekamy się w Polsce inwestora na miarę Abramovicza. To chyba jedyny ratunek dla Polskich klubów. Jakiś inwestor z Ukrainy, bądź Rosji. Ktoś kto da swoją kasę, bez żadnych kredytów.
Odpowiedz cytując