Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 14:45
dorotja napisał(a):Wyświetl post
Po drugie - Wolfy, zjawisko niezależnego moderatora na brytyjskim forum dotyczyło jednego tematu, religijnego, najbardziej w tamtym rejonie drażliwego ( i to w czasach aktywności IRA), a nie całego forum Oczywiście, że byłoby chore, gdyby moderatorzy nie mogli uczestniczyć w rozmowie. Postawiliby się wówczas w pozycji snajpera strzelającego z dachu do przechodniów - trup ściele się gęsto, sprawca nieznany Nie o to chodzi w tym wszystkim.

Zresztą - w tym temacie pisaliśmy o tym dziesiątki razy. Wątek nieustannie powraca przy różnych okazjach. W kółko ględzimy o tym samym. (Patrz strona 99) A w sumie wystarczyłoby stosować się do >>>> tego, co każdy przecież obiecywał przy rejestracji.

(Post powstawał równolegle z postem Wilka i do niego się nie odnosi)
dorotja, ale ja nie do ciebie piłem, tylko do Ogryzka
Chciałem to właśnie chłopakowi uświadomić, że nikt normalny nie będzie za darmo moderował, jeżeli nie będzie z forum czuł żadnego związku.

A o tym, że moderatorzy są źli zdążyłem się przekonać już w tydzień po rejestracji. I nic się w tej kwestii na lepsze nie zmieniło, niestety

Zieniu17 napisał(a):
Temat "Robert Kubica w Formule 1" Został usunięty czy tylko ja nie moge go znależć?
Hehehe
Miałem to samo. Wejdź sobie w "Panel użytkownika"(na pasku u góry strony), tam w zakładkę "Edytuj opcje", przy "Domyślny czas ukrywania tematów" wybierz "Pokaż wszystkie tematy".
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2008 o godz. 15:29.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując