Wyświetl pojedynczy post
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 14:07
dorotja napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę nie ma tematów, w których można na luziku porozmawiać? Przejrzyjcie tylko HP. Są ich setki, nadal otwartych. Od bobu, przez niezamierzone wpadki, dziwne przyzwyczajenia, knajpy, kalesony, podrywanie lasek, aż po temat o rozporkach (nie dla bab, nie zaglądałam ) Znajdą się nawet takie skarby: >>> Ile wódki pijecie? czy >>> Uczyć mi się nie chce, no ale się przymuszam ....
*
Przy okazji - znalazłam temat sprzed paru lat, w którym narzeka się na moderowanie i zanikającą atmosferę. Był wówczas inny zestaw modów. Zawsze źle.
dorotjo, przecież w temacie o Bobie, Dziwnych przyzwyczajeniach, czy kalesonach nie będziemy gadać o wszystkim - bo zaraz każdy by pewnie dostał banite za OT. był swego czasu (kiedy to było..) temat luźny na forum i było wszystko w porządku, pewnie nie zakładalibyśmy w testowym, ale znikł, bo... bo tak. więc ja (my) już nie wiem gdzie można tu na forum popisać na luzie. gdziekolwiek się napisze coś luźnego, nie na temat = ban. to jest forum rządowe, czy normalne forum dla normalnych ludzi, którzy czasem też się chcą pośmiać?

kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
I tak mało kto tam zagląda oprócz nich, więc co wam szkodzi.
nie chce się kłócić kądzik, ale co rusz ktoś piszę tam nowy, lub wysyła mi priva śmiejąc się z naszych rozmów, więc nie byłbym taki pewien czy nikt. pozdrawiam też.

i druga sprawa - moderatorem testowego był KOMINEK, jakoś nie zamykał nam pokoju, nawet został mile powitany w temacie, więc nie wiem o co wam chodzi.

ps. tak szczerze, co wam to przeszkadza? chyba wam aż tak serwerów nie obciąża jeden mały temat.
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 29.07.2008 o godz. 14:10.
Odpowiedz cytując