Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 13:20
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw wrzuca agitkę skopiowaną ze strony Młodych Demokratów, następnie kiedy Kalashnikov merytorycznie obala punkt po punkcie agitki

Tu akurat wd mnie nie masz racji.
Jesli chcialbym napisac co zrobil rzad, to pierwsza strona gdzie bym sie udal to strona PO.
Jest to chyba logiczne ze tam najlatwiej znalesc przyjete projekty, ustawy itp wiec kompletnie nie wiem co w tym zlego, szczegolnie ze linki byly zwyklymi informacjami z PAPu

Takze z tym merytorycznym obalaniem punkt po punkcie to bym nie przesadzal(chyba ze czegos nie widze a odnosze sie to tego strasznego belkotu jachtinga w poscie nr 17871)

Gdzie Jedrek, zebys mnie dobrze zrozumial , ja nie robie z jachtinga genialnego komentatora politycznego, ktory poprzez swoja genialnosc dostaje bana.
Po prostu gdyby przyjac takie kryteria jak to(gdzie ja wiem ze to tylko pretekst) to na tym forum bylby taki przesiew ze po miesiacu zostalo by max 2 moderatorow i 0 uzytkownikow)

JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post

Przypomnijcie mi czy 1q2 bądź Mareq, osoby wypowiadające się na temat i w sposób inteligentny formułujące własne sądy były przezeń banowane
Ja dotad niemialem nic do moderowania i to nie jest tak ze poprzez jachtinga chce 'dowalic' temu czy tamtemu.
Wszystko co robie w tej sprawie jest do bolu szczere i moja intencja jest tylko taka by odbanowac chlopaka.
To nie jest prywatny folwark kogokolwiek a w tym przypadku nie widze nic ,poza zwykla zlosliwoscia i naduzyciem funkcji.
Oczywiscie czytajac coraz to nowe rewelacje jestem przekonany ze tak sie nie stanie bo mamy doczynienia po pierwsze z osoba nieomylna a po drugie z osoba ktorej nie stac na zwykly ludzki gest.
Moze by to zrobil ale ze moglo by to byc interpertowane jako przyznanie sie do bledu ,to szans takich nie ma i wcale nie kontrowersyjny forumowicz musi przez to musi cierpiec.
Zycie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 29.07.2008 o godz. 13:28.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując