Wyświetl pojedynczy post
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 10:05
Spróbuję coś wytłumaczyć.

Kilka dni temu dostałam priva, w którym chłopiec, tuż po rejestracji, pytał mnie, jak tworzyć cytaty wewnątrz postu. Wytłumaczyłam i skierowałam do testowego, by sobie poćwiczył. Odpisał, że tam sobie tematy pozakładali, nikt nie testuje, pewnie wszyscy wszystko wiedzą, więc on się wstydzi, że zostanie obśmiany.

Domagacie się swobody rozmów dla siebie, jednocześnie prawo do swobody zabierając innym, i to tym, do których ten pokój z założenia należy. Oczywiście rozumiem, że niecelowo; że chłopiec nie powinien się wstydzić i śmiało testować... Ale nie zrobi tego - ze względu na Waszą obecność. Moderator coś musi wybrać.

>>> Poza tym ...

Druga sprawa.

Naprawdę nie ma tematów, w których można na luziku porozmawiać? Przejrzyjcie tylko HP. Są ich setki, nadal otwartych. Od bobu, przez niezamierzone wpadki, dziwne przyzwyczajenia, knajpy, kalesony, podrywanie lasek, aż po temat o rozporkach (nie dla bab, nie zaglądałam ) Znajdą się nawet takie skarby: >>> Ile wódki pijecie? czy >>> Uczyć mi się nie chce, no ale się przymuszam ....
*
Przy okazji - znalazłam temat sprzed paru lat, w którym narzeka się na moderowanie i zanikającą atmosferę. Był wówczas inny zestaw modów. Zawsze źle.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując