Wyświetl pojedynczy post
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 04:32
Zbychu napisał(a):Wyświetl post
Ja uważam że temat polityczny jeszcze lepiej by moderowała osoba,która nie ujawnia swoich sympatii ani antypatii politycznych.
http://portalwiedzy.onet.pl/84460,,,...osc,haslo.html
+
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie - moderatorem była osoba nie biorąca udziału w dyskusji. Od tego trzeba zacząć
Aaa.. nie ujawnia. To może kogoś z Aborczej zaproś, oni tez nie "ujawniają".

Trzymajac się tej logiki (czyli najlepiej aby ktos w ogóle nie miał symapatii politycznych), najlepiej aby pokój piłkarski moderowałyby osoba nie mająca bladego pojecia o piłce, a juz na pewno nie powinien robić tego kibic Wisły.

A swoją drogą to piekna naiwność. Jak ktoś się interesuje polityką to zdanie i sympatie mieć musi. Inaczej kończy się na wywalaniu postów na temat (bo np. niezrozumiałe, albo co gorsza "szokujące"), a pozostawianiu wodolejstwa o niczym; kącik politologów to też nie jest.

I tak jestem w miarę obiektywna osobą - wystarczy że nie głosowałem ani nie będą głosował, na zadna partyjke jaka jest w tym sejmie.

sambo napisał(a):Wyświetl post
Bez przesady Zbychu - Boomcha został zbanowany - wypadałoby o nim wspomnieć co?
No własnie, ciekawa jednokierunkowość.

Temat otwieram - dyskusja będzie moderowana według mniej więcej reguł jakie nakreslił Sambo. Jak się komuś nie podoba, nie umie pisać, dyskutować czy argumentować, niech żal ma do siebie jesli bedą z tego konsekwencje dla niego, nikt tam nie zmusza do pisania.

Bo kwestia "poziomu" została już chyba wyjasniona?

Przeszkadzała wolnośc w wyrażaniu tego co sie myśli, nie widzę najmniejszego powodu aby po tyłku miała dostać tylko osoba która może robiła to ostro, ale pisać sensownie umiała. Bedą edycje, kosz - a jak to nie pomoże, to i odsyłanie na odpoczynek - zgrzytaniem zębów na cenzure przejmować się nie będe.

ps.
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Nie dzien, nie tydzien a miesiac....samo to dokladnie pokazuje jakie byly i sa tego intencje.
To moze za recydywe powinienem dac pół roku?
I jeszcze jedno, obrońco uciśnionych (swoją drogą dlaczegóż tak o Boomche nie walczysz?) - pernamanta dostałeś ode mnie na drugie konto, a według regulaminu powinieneś dostać na obydwa, jest co prawda pobłazanie dla niektórych - ale coraz mniejszy widzę w tym sens.
ps2.
Jedręk tak, mniej więcej tak to wygladało - jak ktos ignoruje ostrzeżenie, robiąc sobie kpiny w kolejnym poście, niech żal ma do siebie. I niech dotrze do innych że takie prowadzenie "dyskusji" bedzie tak traktowane. Bo jeśli ktoś wkleja agitke, ktoś ją rozkłada argumentami, a agitator olewa dyskutanta, to krew mi się burzy i niezależnie spod jakiego znaku partyjnego jest agitator.

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując