Wyświetl pojedynczy post
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2008, 21:39
Kurcze zmusilście mnie to wyeliminowania jachtinga z mojej listy ignorowanych.
Special for zorientować się dlaczego bana się jemu akurat dostało. I jak już od pewnego czasu (dość odległego) zauważyłem chłop całkowicie nie potrafi formułować własnych, niezależnych myśli. Najpierw wrzuca agitkę skopiowaną ze strony Młodych Demokratów, następnie kiedy Kalashnikov merytorycznie obala punkt po punkcie agitki, tenże oświadcza w swym (jakżeby inaczej) "merytorycznym" poście:

jachting napisał(a):
...kalashnikov nie trudź sie nie mam zamiaru na tego typu argumenty odpowiadać .
I tak byśmy do niczego nie doszli .
W tym miejscu nie dziwię się że Wilka szlag chciał trafić, nie zdzierżył i zbanował huncwota.

Gwarzycie o przyszłości politycznego, ten temat trzeba czuć i w nim uczestniczyć aby go moderować, i tak tez mam wrażenie, działał Wilku. Przypomnijcie mi czy 1q2 bądź Mareq, osoby wypowiadające się na temat i w sposób inteligentny formułujące własne sądy były przezeń banowane
Zapewne Wilku postawił przed sobą zbyt ambitne założenie, że w tym temacie będą się wypowiadać osoby, które mają z własnej strony coś do przekazania, a nie jedynie przekopiiują myśli swoich guru, bez jakiejś głębszej nad tymże refleksji.
Mam jednak nadzieję, że ten temat przetrwa i tą próbę czasów.
Odpowiedz cytując