Wyświetl pojedynczy post
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2008, 17:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Zbychu - wiesz dobrze ze Twoje sugestie nic nie znacza i nie ma sensu nawet sie trudzic.
Dyskusje z ludzmi ktorzy wszystko wiedza najlepiej i sa nieomylni, sa z zasady bez sensu.Jedyne co z tego moze wyniknac to 'podpis' nad nickiem.

A temat polityczny ,wszystkim ktorych myslenie nie idzie w jedynym prawidlowym kierunku , polecam odpuscic sobie.
Bo jaka przyjemnosc ma byc w tym, ze piszesz o czyms ,cenzurujac siebie , bo jak to sie 'wladzy' nie spodoba to wykopia Cie i beda sie tym chelpic jeszcze.
Ja tam zagladac juz nie zamierzam

słuchajcie - bez sensu jest wylewać teraz żale i ronić łzy za czekającym w czyśćcu jachtingiem - który świętej pamięci jeszcze nie jest. Co cię nie zabije to cię wzmocni - jachting nie przeszedł na wieczny odpoczynek wiec wróci wzmocniony.

Jeśli myślicie, że zmiana moderatora cos da to sie mylicie - każdy człowiek ma poglądy a zmiana na moderatora z poglądami waszej opcji nie zmnie w sytuacji obecnej NIC. Twój tekst Zbychu o sędzi jest interesujący - powiedz mi, gdzie sędziego uczą wyzucia się z własnych poglądów? Ja jeszcze takiego sędziego nie poznałem - jeśli myślisz że taki istnieje to naprawdę radzę Ci otworzyć oczy, bo będzie ciężko.

Apeluję ponownie - stwórzmy sobie reguły dyskusji - ustalmy co jest agitką a co nie jest - nie tak jak piszesz 1q2, że to subiektywne. Ale bez jaj - jeśli ktoś pisze

X jest zajebisty. Y to głupek - albo X jest zajebisty bo mówili w TVN albo ABW zrobiła źle a na pytanie o podanie podstaw dlaczego tak sie stało dostaje odpowiedź yyy - nie znam się na tym - to to myslę, że nie jest agitką wg subiektywnych kryteriów.

Nie może też być tak, że każdy mówi co chce - bo to tego przykłady widać w pokoju piłkarskim aż nadto. Powinny byc reguły wypowiadania sie - stwórzmy je a wtedy zapewniam was, że je egzekwując nikt nie będzie miał do nikogo pretensji.

Zacznijmy od tego - jako pierwszy krok
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując